Závazné požadavky pro zpracování soutěžního výstavního panelu

Formát B1 (šířka 707 mm, výška 1000 mm), CMYK

Soutěžící dodá soutěžní výstavní panel elektronicky v tiskové kvalitě ve formátu PDF (bitmapy použité v pdf max. 150 dpi) nebo TIFF (rozlišení 180-200 dpi, zapnout LZW kompresi). Vše bez přesahů, spadávek a jakýchkoli tiskových značek.

U Adobe produktů ideálně při ukládání použít přednastavení "Kvalitní tisk" (Press Quality).
Nikde nenechávat zaškrtnutou volbu "Zachovat možnost úprav v Illustratoru".

Obecně by finální soubory neměly mít více jak 200-300 MB (záleží na motivu) ideálně však do 100 MB.

POVINNÉ ZÁHLAVÍ

K přípravě soutěžního výstavního panelu použijte, prosím, připravené záhlaví. Záhlaví panelu nelze barevně upravovat. Do kolonky Autor uveďte přihlašovatele dle přihlášky, do kolonky Spoluautor uveďte případné další autory, kteří se společně podíleli na přihlášeném díle. Další spolupracovníky (nemající ale statut autorství) uveďte v případě zájmu v textové části práce. V případě, že se jedná o školní práci, v kolonce Firma | Fakulta, škola vyplňte jméno fakulty a školy, pokud se nejedná o školní práci, vyplňte pouze název firmy/ateliéru, je-li.

 

OBSAH PANELU

Název projektu, 2-3 věty (maximálně půl strany textu) charakterizující návrh řešení situace, dodání situace, půdorysů, řezů, pohledů, vizualizací v potřebném rozsahu dle vlastní úvahy. Soutěžící dodává pouze grafický podklad pro tisk panelu, výrobu panelu zajišťuje vyhlašovatel soutěže.

 

Veškerá technická dokumentace bude mít uvedena měřítka. Každý volí vlastní rozmístění textové a obrazové části včetně barvy pozadí.

 

Záhlaví panelu YAA 2018

Vzor panelu YAA 2018